Disclaimer

Wellness-on-Wheels besteedt veel tijd en zorg om de juiste informatie van producten en diensten op de website www.wellness-on-wheels.nl samen te stellen. Wellness-on-Wheels geeft geen garantie op de juistheid van de verstrekte informatie van producten en diensten. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan prijswijzigingen, (type)fouten. Alle informatie is onder voorbehoud en de afbeeldingen zijn enkel ter illustratie aanwezig.
Mocht u onjuistheden op onze website www.wellness-on-wheels.nl zien dan stellen wij het erg op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.
Alle aanwezige informatie en afbeeldingen van producten en diensten zijn eigendom van Wellness-on-Wheels tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om deze informatie en afbeeldingen te kopiƫren en/of te verspreiden, in welke vorm dan ook, voordat hier schriftelijke toestemming voor is gegeven door Wellness-on-Wheels.


Wellness-on-Wheels is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit onderbrekingen van de website www.wellness-on-wheels.nl, voor schade veroorzaakt door technische fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie of diensten in elk zin van het woord.
Op de website www.wellness-on-wheels.nl zijn alle genoemde tarieven inclusief BTW.