Betaalmethoden

Veilig online betalen is op verschillende manieren mogelijk bij Wellness-on-Wheels.
U kunt makkelijk, snel maar vooral veilig betalen. Wellness-on-Wheels biedt u verschillende betaalmethodes aan om het u gemakkelijk te maken.
Hieronder de geaccepteerde betaalmethodes:

  • iDEAL, de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland
  • Overboeking via uw online bankverbinding, in de regel wordt de betaling direct uitgevoerd
  • Pinbetaling van de borg bij aflevering van het gehuurde product op uw wensadres

Na uw reservering nemen wij contact met u op de reservering door te spreken. Aansluitend sturen wij u een email met een iDEAL betaallink, u kunt dan direct eenvoudig het huurbedrag voldoen. Besluit u de reservering te annuleren, dan ontvangt u het reeds betaalde bedrag terug op uw rekening. Wellness-on-Wheels zal u hiervan ook per mail een bevestiging sturen.

Borg

Elke reservering kent een borgbedrag van € 200,- welke na een gezamenlijke controle van het gehuurde bij aflevering voldaan dient te worden. De borg dekt kilometerkosten voor brengen en ophalen, eventuele reinigingskosten en/of extra verbruikt brandhout in de huurperiode. Ook kleine schades kunnen met de borg verrekend worden. De borg kunt u contant of per PIN voldoen. De borg dekt niet alle mogelijke kosten die ontstaan door schade, brand, vervreemding of vermissing, zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden. Restitutie van het (restant) borgbedrag geschied direct na een gezamenlijke controle bij afhalen van het gehuurde, door middel van ‘terugpinnen’ of contant.

Betalingen per bank

Voor betalingen per bank heeft u de volgende IBAN-code nodig:

  • IBAN: NL52KNAB 0404 7365 13 t.n.v. Wellness-on-Wheels

Geld terugstorten bij annuleren

Wanneer u uw reservering onverhoopt moet annuleren dan is dit uiteraard mogelijk, een reeds betaalde huursom ontvangt u dan ook van ons retour. De annulering moeten wij verwerken (controleren) en vervolgens uw geld terugboeken. Het totale verwerkingsproces kan maximaal 2 werkdagen duren maar wij streven ernaar dit zo snel mogelijk af te handelen. Over de status van de verwerking zullen wij u per mail op de hoogte houden.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over het betalingsbeleid van Wellness-on-Wheels dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met +31 (0)6 18 603 305